Dienstdetails

Uw Pad naar Gepersonaliseerde Haarhersteloplossingen

DHI Plus

Bij Gold City Clinic zijn onze haarherstelservices gericht op het verbeteren van uw haargezondheid en welzijn. Met de DHI Plus-methode bieden we een geavanceerde techniek die directe implantatie van haarzakjes mogelijk maakt, wat zorgt voor een snellere genezing en natuurlijke resultaten.

Ons team van deskundigen is toegewijd aan het opbouwen van sterke relaties met elke patiënt, waarbij we persoonlijke aandacht en zorg bieden. We moedigen u aan om actief deel te nemen aan uw haarherstelproces, zodat u goed geïnformeerd blijft.

Onze haarherstelservices omvatten verschillende behandelingen, waaronder:

DHI Plus

Regelmatige haarcontroles zijn cruciaal voor uw haargezondheid. Onze DHI Plus-methode biedt grondige analyses van haarfollikels voor optimale resultaten.

Meer leren

Geen Sneden of Littekens

Met de DHI Plus-methode worden haarzakjes direct geïmplanteerd, wat resulteert in een natuurlijke uitstraling zonder zichtbare littekens en een snellere genezing.

Meer leren

Natuurlijke Haargroei

De DHI Plus-methode bevordert natuurlijke haargroei door haarzakjes zorgvuldig te implanteren, zodat de resultaten er authentiek en voluit uitzien.

Meer leren

Verbeterde implantatietechniek

De DHI Plus-methode past een geavanceerde techniek toe voor haarzakjes, wat resulteert in hogere precisie en betere resultaten.

Meer leren

Bij Gold City Clinic zijn we toegewijd aan het bieden van patiëntgerichte, evidence-based haarherstelzorg die uw haargezondheid en welzijn vooropstelt. Of u nu klaar bent voor een controle na een haartransplantatie, een chronische aandoening beheert, of zoekt naar aanvullende behandelingen, ons team staat klaar om u in elke stap van uw haarhersteltraject te ondersteunen.

Heeft u vragen over haartransplantatie?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd




    Verwante Specialisten

    Dr. Bahadir Kaynarkaya

    Haartransplantatieconsultant

    Evra

    Haartransplantatiespecialist

    Dr. Harun Alakaya

    Haartransplantatieconsultant

    Mujde

    Haartransplantatiespecialist